Київську Instagram-модель Альону Омович охрестили в мережі українською Кардашьян за ряд відвертих фото і серію пластичних операцій. Дівчина прославилася незвичайною зовнішністю, вона вже збільшила собі губи, груди і сідниці, а також зробила ринопластику. При цьому модель не соромиться викладатися в мережу результати своїх експериментів із зовнішністю.

На новій фотографії, яку Альона показала в мережі, вона з'явилася у відвертому комплекті чорної білизни. Дівчина сфотографувала себе новим iPhone 11 з трьома камерами у дзеркало, вийшло так, що у відображеннях видно три тіла з різних сторін. Ще більше уваги привертає чорна маска, яку модель навіщось натягнула на голову. У підписі до фото Альона написала: "Я вирішила, оскільки фото в моїй Інсті не було кілька днів, сьогодні буде Три Альони".

Нагадаємо нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.