Примадонна російської естради Алла Пугачова завершила кар'єру та впритул зайнялася вихованням 5-річних двійнят у спокійному тихому селищі. Однак стало відомо, що Пугачова мала ще названого сина, якого віддала в іншу сім'ю.

Хлопчика звати Женя - це син рідного племінника Пугачової. Фактично з народження він жив разом із дітьми Пугачової - Лізою та Гаррі. Пугачова хотіла забрати хлопчика до себе ще від його народження, тому що рідний батько не міг справитися зі шкідливими звичками й дати Жені потрібне виховання. Однак 4 роки тому Алла Пугачова все ж взяла опікунство над племінником.

Та Примадонна пояснила, що вона вже не молода, і її не вистачає на трьох дітей. Ліза і Гаррі забирають весь час Пугачової, вони як і Женя наступного року підуть у перший клас. Тому у хлопчика з'явилася нова родина.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Хлопчика всиновили люди з близького оточення Алли Борисівни. А саме — сім'я її помічника Ігоря Польшикова. Тим більше, що малюк сильно прив'язався до сім'ї Польшикова. Адвокат Примадонни Марина Марушова розповіла, що Женя добре знає та прийомних батька і матір. Він сам став називати їх мама і тато.