Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно кохана дружина Сергія, Сніжана, виставила трепетне спільне фото з двома старшими дітьми - Артуром і Веселиною. Так, дружна сімейка позувала в однакових спортивних костюмчиках яскраво-червоного кольору, проте на цей раз без новонародженого сина Єлисея і любого тата.

"В цій компашці, безумовно, є щось спільне😉І це не тільки червоний колір❤️ Моя банда! Доброго ранку!💋", - тепло підписала Бабкіна. Фолловери залишилися в захваті: "Красиві😍😍😍😍", "Чудова трійця! ❤️", "Дівчинка сильно схожа на тата.", "Супер банда🔥🔥🔥👏👏🙌", "А Єлисею теж так личить червоний колір ?😍❤️", "Очі🤗", "Так схожі 😆😍класні;))", "Чудова банда!😍❤️❤️❤️👍👍".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще