Актори студії "Квартал 95" та найпопулярніші українські коміки дарують своїм шанувальникам гарний настрій, заряджаючи їх позитивом. У багатьох з артистів є міцні сім'ї та маленькі діти, яких знаменитості не так часто показують громадськості в Instagram. Пропонуємо поглянути, як виглядає закулісне життя Євгена Кошового, Олени Кравець, Степана Казаніна, Юрія Ткача та Ігоря Ласточкіна.

42-річна Олена Кравець живе в щасливому шлюбі з чоловіком Сергієм вже 17 років і виховує трьох дітей. Старша, Маша, вже пробує себе в ролі моделі, однак не дуже любить публічність, а молодшеньким близнюкам Вані і Каті нещодавно виповнилося 3 рочки.

36-річний Євген Кошовий у шлюбі з дружиною Ксенією вже 12 років, вони виховують дочок Варвару і Серафиму. Варто відзначити, що артист часто демонструє свою сім'ю, а 13-річна Варя брала участь у багатьох українських телешоу.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

44-річний Степан Казанін в щасливому шлюбі з Наталею Казаніною цілих 26 років, вони виховують синів Степана (21 рік) і Петра (9 років). Дружина Наталя веде невеликий блог про їх сім'ю на сторінці Instagram.

35-річний Юрій Ткач обожнює виставляти фото з коханою дружиною Вікторією та маленькою донечкою Лізою. Фанати просто обожнюють міміку маляечі, а також рівняються на міцну і дружну сім'ю.

32-річний Ігор Ласточкін живе в щасливому шлюбі з дружиною Анною з 2011 року, парочка виховує сина Радміра. Комік часто виставляє забавні фото з дитиною, а шанувальники залишаються в захваті.

Нагадаємо, Володимир Зеленський заперечує, що президент США Дональд Трамп чинив на нього тиск або висував якісь умови для їхньої зустрічі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Зеленська розповіла, як президент зробив їй пропозицію.

Також портал Знай.uа писав, що Кравець з "Кварталу 95" поскаржилася на контроль з боку Зеленського.