Відома американська акторка та головна героїня популярного телесеріалу "Друзі" Дженніфер Еністон знялася у відвертій фотосесії для глянцевого журналу.

Як відзначається, 50-річна Дженніфер Еністон знялася у фотосесії для журналу Variety. Щоправда, знімки, які будуть використані в "глянці", опублікували раніше у соцмережі Instagram. Відомо, що знаменитість стала однією з учасниць особливого проекту, який носить назву Power of Women. Зауважимо, що взяти участь у такому проекті змогли тільки ті жінки, які досягли висот у кар'єрі і громадській діяльності.

Для глянцю Еністер приміряла кілька пікантних образів. Спочатку зірка позувала в подовженому білому светрі вільного крою і капелюсі, а вже пізніше знаменитість приміряла чорну шкіряну куртку, продемонструвавши оголені ноги.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Однак, знімками все не закінчилося. Так Дженіфер розповіла в інтерв'ю для журналу , що вона бере участь ще в одному проекті. В рамках нього, вона відвідує дослідницьку лікарню і спілкується з онкохворими дітьми.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.