Відома американська співачка 26-річна Майлі Сайрус потрапила в лікарню. Зірку екстрено госпіталізували з діагнозом - тонзиліт (запалення мигдаликів). Співачці поставили крапельницю і прописали постільний режим.

Про те, що Майлі Сайрус потрапила в лікарню, стало відомо з поста самої співачки в Instagram, в якому зірка все й розповіла своїм шанувальникам та опублікувала фото з медичного закладу.

Лежачи на лікарняному ліжку, зірка написала цілу сповідь, у якій детально розповіла про свою хворобу. Майлі також зробила селфі, в кадр потрапила її мама - Тиш Сайрус, яка розчісувала доньці волосся.

На іншому фото Майлі Сайрус видно, як друзі та близькі поп-зірки заставили її палату букетами квітів та обсипали лікарняне ліжко пелюстками троянд.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Підтримати свою кохану приїхав і її молодий бойфренд, 22-річний австралійський поп-співак Коді Сімпсон. Він прийшов з трояндами та гітарою і заспівав Майлі романтичну пісню.

Сайрус опублікувала в Instagram чорно-біле відео зі своїм коханим.

Судячи з фото та відео, співачка не сумує в лікарні. Майлі Сайрус зізналася, що зі всіх сил намагається одужати, щоб у вихідні взяти участь у благодійній акції Gorillapalooza. Захід збирає кошти для Фонду Еллен Дедженерес, який допомагає зберігати зникаючі види горил.

Нагадаємо, Майлі Сайрус знайшла собі молоденького залицяльника

Як повідомляв портал Знай.ua, Майлі Сайрус розлучилася з коханкою, яка зруйнувала її шлюб

Також Знай.ua писав, Майлі Сайрус таємно вийшла заміж: 10 років потому