Солістка гурту KAZKA, який прославився завдяки суперхіту "Плакала", Олександра Заріцька підігріла чутки про те, що зустрічається з колегою по групі Микитою Будашем. Відповідний пост з'явився на сторінці в Instagram групи.

Так, в офіційному профілі KAZKA з'явилася серія милих фото, на яких Саша і Микита гуляють по Києву. На одному з кадрів Зарицька ніжно обнімає колегу за талію.

Шанувальники одразу ж вирішили, що таким чином музиканти вирішили оголосити, що між ними є щось більше, ніж робочі стосунки.

"Як чудово бачити вас разом з Микитою", "Боже, які ви всі милі, просто капець, я дуже рада за тебе Саша чесно", "Як радісно бачити вас щасливими!", "Боже які миліііі котики", "Ви зустрічаєтеся?", - пишуть у коментарях.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, KAZKA ексклюзивно розповіли про зміни у житті після успіху "Плакала".

Раніше Знай.ua повідомляв, солістка KAZKA Зарицька підкорила фанатів стильним фото.

Також Знай.ua писав, гаряча солістка KAZKA оголила соковиті груди у ванній.