Дмитро Комаров з передачі "Світ навиворіт" на 1+1 відправився у маленьке містечко у Бразилії, де подружня пара Шитаун і Джуши виховує 13 хлопчиків.

Пара розповіла Комарову, що вони завжди хотіли доньку, але раз за разом у них народжувалися сини. Батько сімейства поділився, що він справжній фанат футболу, тому всіх хлопчиків назвав на честь відомих спортсменів. Двоє старших вже виросли і живуть окремо, тому у бразильствой родині залишилося 11 дітей - рівно стільки, скільки потрібно для футбольної команди.

Комарова зворушила любов і турбота, яку ця сім'я проявляє один до одного. Він побачив, як важко їм справлятися у фінансовому плані і вирішив влаштувати невеличке свято. Ведучий організував для сім'ї перший в їхньому житті похід у ресторан і вирішив змінити їхнє життя приємним сюрпризом.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще
Нагадаємо, дружина Комарова Кучеренко показала, як розважається у Франції.

Раніше Знай.ua повідомляв, скромна дружина Комарова з "Світу навиворіт" засвітила ніжки у вузькій спідниці.

Також Знай.ua писав, Комаров відправиться у прокляте місце прямо до вампірів.