Актрису Анастасію Заворотнюк могли вже кремувати і поховати на невеликому кладовищі в Підмосков'ї. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Раніше з'явилася інформація про невдалому лікуванні артистки, після якого вона стала сама на себе не схожа і її могли перевезти в іншу клініку.

Повідомляється, що рідних спонукало перевезти її в іншу клініку сильне погіршення стан і те, що її паралізувало після довгого лікування. Спеціаліст з паліативної допомоги онкологічного інституту Гузель Абузарова пояснила, що у разі ракової паралізації на рахунку кожна хвилина і необхідно негайно проводити оперативне втручання.

"Діяти потрібно дуже швидко, так як часу мало – максимум 48 годин. Паралізацію можна зупинити тільки при появі перших ознак. Якщо вона все-таки трапилася, то хворому можна призначити тільки паліативну допомогу", - зазначила лікар і додала, що ні про яку реабілітації мова вже йти не може, хворому можна тільки знімати біль.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

При цьому в російських ЗМІ з'явилася інформація про те, що актриса вже мертва і новина про параліч Заворотнюк лише чутки. Таке страшне припущення про мовчанні рідних висунув Telegram-канал "НеМалахов".

"Адже може статися так, що прекрасна няня реально померла і її навіть по-тихому поховали", - написали журналісти.

Вони навіть припустили, що після кремації її могли поховати в селищі Анкудінова, поруч із могилами її брата і батька.

Нагадаємо, Заворотнюк покинули близькі.

Як повідомляв Знай. ua, тяжкохвора Заворотнюк змінилася до невпізнання.

Також Знай. ua писав, що онкобольную Заворотнюк паралізувало.