Донька скандальної російської балерини Анастасії Волочкової Аріадна днями відсвяткувала своє 14-річчя. Багато хто відзначив, що на останніх кадрах, опублікованих в мережі, донька Волочкової виглядає не гірше своєї зіркової мами, не дивлячись на юний вік.

Як відомо, "фіктивний" чоловік балерини і, за сумісництвом, біологічний батько Аріадни Ігор Вдовін вже знайшов собі нову пасію - відому телеведучу Олену Миколаєву. Донька Волочкової швидко знайшла спільну мову з обраницею батька і тепер все більше часу проводить з нею. Вони настільки здружилися, що постійно з'являються разом на громадських заходах і прогулянках.

Нещодавно в мережі з'явилися фотографії з прем'єрного показу нової комедії під назвою "Дівчата бувають різні", на який Аріадна з'явилася разом з Оленою. Багато журналістів зазначили, що 14-річна дівчинка своїм зовнішнім виглядом затьмарила 33-річну пасію батька.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Донька Волочкової з'явилася на заході в білій блузі з принтом у вигляді різних тварин, а також в брюках пісочного кольору. Образ Аріадна доповнила туфлями-човниками в чорному тоні і золотистою сумкою-клатчем.

Анастасія Волочкова з донькою і колишнім чоловіком
Анастасія Волочкова з донькою і колишнім чоловіком

Нагадаємо, що одіозна російська балерина, яка прославилася не стільки балетними успіхами, як сварливим характером і постійними скандалами. Настя обожнює привертати увагу публіки епатажними витівками, різноманітними шпагатами і голими фото з лазні. Все це вона вивалює в Instagram, де у неї вже мільйон фоловерів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.