Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила уривки містичного відео, презентувавши новий кліп на пісню "Луна". Так, артистка позувала під водою, примірявши довгу і пишну фатинову сукню.

"#ЛУНА
#GR🌑SUДорогі мої, як вам наша прем'єра?💫💫💫", - поцікавилася Гросу. Фолловери залишилися в захваті: "Яка Ви красива😍 пісня 🔥", "шикарний Кліп, Аліна шикарна, прикраси, взагалі, вогонь. Дуже гідно.", "Гарна пісня , вітаю!!!", "Супер пісня🔥і Аліна як завжди красуня👏👌", "Кліп і пісня 🔥🔥🔥💣💣💣💥💥💥👏👏👏 як завжди, що не пісня-то хіт 👍.чекаємо наступну 😉", "Як красиво) яка велика робота👍😊", "Шикарна 💞".

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще