Молода дружина відомого мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко коли стала "Міс Україною 2016". Дівчина не тільки популярна модель і телеведуча, вона ще танцювала з майбутнім чоловіком у "Танцях з зірками". Дівчина активний користувач Instagram, де часто радує публіку новими фото зі свого життя.

Так, в цей раз Саша показала у соцмережі миле фото з Парижа, куди вирушила на зйомки рекламної кампанії модного косметичного бренду. На новому фото зірка з'явилася в легкій чорній сукні без бретелей, яка пікантно оголила тендітні плечі. Поверх наряду у Саші картате пальто, але воно сповзло з плечей, а на голові у неї оригінальна кепочка. Волосся моделі розпущене, а на її обличчі яскравий макіяж.

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.