Майже два місяці учасниці "Топ-моделі по-українськи" за правилами проекту не користувалися телефонами і не проводили час в соціальних мережах. Та новому випуску їм дадуть таку можливість.

Дівчата явно засумували за телефонами, які в них забрали на старті проекту, оскільки в них мало не зірвало дах коли учасницям дозволили покористуватися телефоном з підключеннями до інтернету. Правда на смартфоні було встановлено лише один додаток – Instagram.

Учасниці Топ-моделі по-українськи завели спільний акаунт в Instagram

Більше того в Instagram був створений акаунт "Топ-моделі по-українськи" з чотирма підписниками. Як не дивно, підписаними на акаунт дівчат були експерти – Соня Плакидюк, Сергій Нікітюк, Володимир Демчинський та ведуча Алла Костромічова.

Користуватися телефоном моделям дозволили рівно один тиждень, а експерти протягом цього часу пильно спостерігали, що викладають на свою сторінку дівчата. Таким чином учасниць хотіли провірити на медіаграмотність, оскільки модель як публічна особа має не просто вести Instagram, а робити це якісно і з правильним посилом.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Учасниці Топ-моделі по-українськи завели спільний акаунт в Instagram

"У нашому світі соцмережі – це не лише місце, куди можна викласти фоточки або поділитися своїми думками, це майданчик для бізнесу, для роботи. Зараз навіть до резюме моделі обов’язково додається її акаунт в Instagram. Наші уроки з медіаграмотності про те, як вдало підібрати контент, як показати себе справжнього в соцмережах і як надихати своїх підписників. Весь тиждень дівчата зможуть постити у свій акаунт сторіз і пости про моделінг та своє життя. А ми з експертами оцінимо й спрямуємо їх потрібним медіашляхом", – каже Костромічова. Алла Костромічова

Та склалося трохи не так, як передбачали експерти: дівчата мало не побилися через ґаджет. А відібрати його у деяких з них було неможливо. Наприклад, Тьотя Мотя і Настя ХТЗ, окупували смартфон і самі вирішували, що постити.

Учасниці Топ-моделі по-українськи завели спільний акаунт в Instagram

В результаті сторіз і пости виходили якимись вульгарними, та ще й з граматичними помилками. Зовсім не дивно, що такий перебіг подій дуже засмутив суддів проекту. Чим все закінчилося можна буде побачити у п’ятницю о 19:00 у новому випуску "Топ-моделі по-українськи" на Новому каналі.

Нагадаємо, раніше учасниці "Топ-моделі по-українськи" побилися

Як повідомляв портал "Знай.ua", красуні з "Топ-моделі по-українськи" порадували глядачів новими "подвигами"

Також "Знай.ua" писав, що учасниці проекту "Топ-моделі по-українськи" зізналися, як вони уживалися в одній кімнаті