Відома російська актриса Анастасія Заворотнюк вперше з моменту хвороби звернулася до своїх прихильників через Instagram. Як відомо, актриса зараз знаходиться у лікарні, за повідомленнями російських ЗМІ у "прекрасної няні" діагностували пухлину мозку. Однак ні сама акторка, ні її рідні та друзі не коментують ситуацію.

Тим часом, російські журналісти і блогери буквально "окупували" лікарню, в якій нібито зараз перебуває Заворотнюк. Схоже, сім'ю зірки справді довели до відчаю, адже вони почали фотографувати репортерів, і всі ці фото і з'явилися на сторінці Анастасії в соцмережі. Так, серед іншого, у підписі до цих фото йдеться, що сім'я і сама акторка не готові до непроханих гостей, вони не збираються спілкуватися з журналістами, також вони звинувачують видання у брехні.

Нагадаємо, онкохвора Анастасія Заворотнюк на межі життя і смерті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що відома співачка терміново звернулася до світу через Заворотнюк.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що донька тяжкохворої Заворотнюк шокувала новими знімками