Донька скандального екснардепа Михайла Добкіна 26-річна Алла нещодавно народила дитину, але швидко повернулася в колишню форму. Дівчина останнім часом зайнялася благодійністю, про що активно повідомляє у своєму Instagram. Так і в цей раз Алла Добкіна повідомила, що нещодавно влаштувала благодійний аукціон, і тепер підбила його підсумки.

Для цього модель опублікувала два знімки з вечірки, на яких позує у красивій чорній сукні, яка підкреслила ідеальну фігуру і зону декольте. У підписі до фото Алла розповіла які були лоти на аукціоні, і скільки грошей вдалося зібрати. Так, серед іншого, було продано побачення з Олею Поляковою та футболка з автографом Ліонеля Мессі. Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію і почали активно її обговорювати.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Популярні новини зараз
З 1 жовтня платіжки за світло зміняться Зима буде без світла: тривожний прогноз Статус "дитини війни" та 15 тисяч на місяць: що потрібно робити Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.