Донька скандального екснардепа Михайла Добкіна 26-річна Алла нещодавно народила дитину, але швидко повернулася в колишню форму. Дівчина останнім часом зайнялася благодійністю, про що активно повідомляє у своєму Instagram. Так і в цей раз Алла Добкіна повідомила, що нещодавно влаштувала благодійний аукціон, і тепер підбила його підсумки.

Для цього модель опублікувала два знімки з вечірки, на яких позує у красивій чорній сукні, яка підкреслила ідеальну фігуру і зону декольте. У підписі до фото Алла розповіла які були лоти на аукціоні, і скільки грошей вдалося зібрати. Так, серед іншого, було продано побачення з Олею Поляковою та футболка з автографом Ліонеля Мессі. Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію і почали активно її обговорювати.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і зажадала крові.