Дев'ятий сезон романтичного реаліті-шоу "Холостяк", в якому героєм став Микита Добринін, давно закінчився, але яскрава пара, яка утворилася на проекті продовжує радувати публіку новинами спільного життя. Так, Даша Квіткова, яка і стала обраницею Микити частенько публікує у соцмережі Instagram яскраві фото з коханим.

Так і в цей раз дівчина показала шанувальникам два милих знімка, на яких позує з Микитою біля дзеркала. На першому знімку красуня практично осідлала коханого, а він фотографує їх у відображенні. На другому знімку закохані сіли на підлогу біля того ж дзеркала в цікавих позах і з босими ногами. А у підписі до трепетних фото Даша похвалилася, що вони з Добриніним купили собі новенькі iPhone 11. Звичайно ж під постом дівчини почалася жвава дискусія.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.