Популярний ведучий тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров цього літа таємно одружився з Олександрою Кучеренко, з якою був у парі на "Танцях з зірками". Саша – 21-річна модель і телеведуча, у 2016 вона стала "Міс Україною", а зараз продовжує навчається на факультеті журналістики, працює на телеканалі ICTV та знімається для модних брендів.

Дівчина активний користувач Instagram, де часто публікує фото зі свого життя. Так і в цей раз Олександра показала фото і відео з Парижа, куди летіла на зйомки рекламної кампанії французького бренду. Саша розповіла, що відвідала музей сучасного мистецтва і була під враженням від нього. Модель каже, що це місце, в якому можна збожеволіти. "Якщо ви не критик, то ви там зійде з розуму. Або від задоволення, або від нерозуміння. Розрив мозку після відвідування. Дуже довго була під враженням", - написала Саша.

Нагадаємо, Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаров зізнався, чому одружився з Кучеренко.