Ведуча програми "Світське життя" Катя Осадча часто радує публіку яскравими постами в Instagram. Телезірка ділиться з шанувальниками все новими і новими фото зі своїх подорожей, відряджень, зйомок і просто звичайного життя. І цей раз не став винятком – зірка показала ряд знімків, які були зроблені в селі десь біля Львова.

Як видно, Катя вийшла на прогулянку до красивого озера, і навіть велосипед захопила, щоб покататися по осінній місцевості. Що саме Осадча там знімає, вона не уточнила, але розповіла, що була там по роботі. На знімках співачка з'являється в різних місцях, але в одному вбранні – на ній чорно-червоні штани і такого же забарвлення картате пальто. Шанувальники у захваті від нових фото Каті і засипають її компліментами.

Нагадаємо, Катя Осадча спантеличила шанувальників новими фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Катя Осадча без макіяжу показала головного чоловіка свого життя.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Катя Осадча без макіяжу підкорила Італію.