Відому американську кінозірку Джейн Фонду заарештували і в наручниках доставили в поліцію.

Цю інформацію оприлюднив у своєму Twitter американський письменник, продюсер, режисер Майк Валеріо.

У мережі з'явилося відео затримання 81-річної зірки, яке відбулося на сходинках будівлі Капітолія у Вашингтоні. На ролику можна побачити, як поліцейський і актриса направляються до машини. Червоне пально Фонду виділяло її серед натовпу.

Джейн Фонду

Як виявилося, Джейн брала участь в акції, покликаній привернути увагу до кліматичних змін. Вона виступила не тільки учасницею, але і огранізатором заходу. Актрису заарештовують біля стін Капітолію вже третій раз.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

У своїх соцмережах Фонду розповіла, що на боротьбу її надихнула 16-річна шведська екоактивістка Грета Тунберг.

Джейн Фонду

"Як сказала Грета Тунберг, «наш будинок у вогні», і ми повинні діяти відповідно". Джейн Фонду

Кінозірка заявила, що буде виходити під стіни Капітолію на акції кожну п'ятницю, незалежно від погодних умов. Також вона закликала усіх небайдужих приєднуватися.

Нагадаємо, 16-річна екоактивістка Грета Тунберг виступила на саміті ООН, закликавши світових лідерів боротися із забрудненням пленты.

Як повідомляв портал Знай.ua в Україні з'явилися послідовниці Грети Тунберг.

Також Знай.uа писав, по всій Європі діти вийшли на масові протести.