Альона Омович – 24-річна київська модель, яка прославилася у соцмережі Instagram незвичайною зовнішністю і відвертими фото. Дівчина не приховує, що обожнює пластику – вона зробила собі губи, ніс, груди і сідниці, і це тільки те, про що вона сама розказувала. Модель часто хвалиться в мережі пікантними фото своїх силіконових принад, густо приправляючи знімки фотошопом.

Так і в цей раз Альона показала у соцмережі гаряче фото з солярію, на якому позує в дивній позі, випнувши величезний зад. Весь знімок у блакитному світлі, дівчина одягнена тільки в крихітні трусики і білу майку, яку підвернула, виваливши голі груди. У підписі до фото Альона розповіла, навіщо щотижня ходить за штучною засмагою, але її захоплення солярієм підтримують не всі.

Нагадаємо нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз
"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.