Молодша із сімейства Кардашьян Кайлі Дженнер - одна з найвпливовіших жінок світу. У свої 22 роки вона є наймолодшою мільярдеркою світу, а за її сторінкою в Instagram слідкують мільйони.

Кайлі Дженнер не соромиться говорити про те, що неодноразово користувалася послугами пластичних хірургів та з дитинства почала експериментувати з власною зовнішністю. У мережі з легкістю можна простежити еволюцію Кайлі - від юної дівчинки-підлітка до впевненої у собі мами та моделі.

Так, наприклад, у 13-річніій милій і безпосередній дівчині ледь можна дізнатися майбутню світську левицю.

А ось у 15-річному віці дівчина виглядала явно старше своїх років, використовуючи дорослу укладку волосся та яскраву помаду.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

У травні 2015 року в одному з випусків шоу "Сімейство Кардашян" дівчина зізналась про збільшення губ. Через цю операцію Кайлі отримала як підтримку, так і ненависть від фанатів. До виходу епізоду Кайлі говорила, що вона просто використовувала помаду і виходила за контур губ. На кінець 2016 року Кайлі збільшила собі сідниці та груди, хоча зараз не підтверджує цю інформацію.

Зазначимо, що у 2014 році журнал "Time" включив сестер Дженнер до списку найвпливовіших підлітків 2014 року за їх значний вплив на підлітків у соціальних мережах. На наступний рік, у 2016, вона стала однією з топ 10 найбільш знаменитих людей в Instagram.

У 2015 році Дженнер випустила свою власну лінію косметики під назвою "Kylie Cosmetics" і її додаток став найбільш продаваним, який досяг № 1 в магазині додатків iTunes.

Нагадаємо, нічого не знаю, "обіймашки" в студію: маленький син ведучої перервав ефір ніжностями, весь світ у захваті.

Як повідомляв Знай.uа, кинула чоловіка заради роману з жінкою: у мережу злили свіжі фото зірки "Сексу у великому місті".

Також Знай.uа писав, наречена Добриніна Квіткова показала оголене тіло, дуже пікантно: "Це нормально?".