Маленький син ведучої NBC, який був присутній в студії під час прямого ефіру, в якусь мить захотів обійняти свою маму і зробив це просто під час випуску.

Чотирирічний син ведучої перервав своїми обіймами прямий ефір. Семе в цей час його мати - кореспондент каналу NBC Кортні Кьюб в прямому ефірі розповідала про авіаудари турецьких військ по Сирії.

Маленький син ведучої NBC Кортні Кьюб перервав прямий ефір

Кортні Кьюб взяла із собою на роботу маленького сина Райана, який раптово прибіг у студію під час прямого ефіру. Дитина терміново захотіла обійняти свою маму. Ведуча з посмішкою намагалася легенько відсунути сина і продовжити вести випуск новин, але її син не відступав і потягнув ручки, щоб обійняти маму.

В результаті Кортні Кьюб розсміялася, вибачившись перед глядачами:

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Вибачте, тут мої діти. Прямий ефір!", - сказала ведуча. Кортні Кьоюб

Пізніше телеведуча пояснила, що змушена була взяти з собою в студію дітей, оскільки через необхідність терміново вийти в ефір вона не встигла відвезти Райана і його брата в дитячий сад.

Нагадаємо, раніше на іранському танкері стався потужний вибух та витік нафти у море

Як повідомляв портал "Знай.ua", відбулася зустріч британського співака Еда Ширана та принца Гаррі

Також "Знай.ua" писав, що іноземки потрапили в халепу у аеропорту Борисполя