Відбулася зустріч британського співака Еда Ширана та принца Гаррі. Візит був присвячений Дню психічного здоров'я, який відзначається 10 жовтня.

Відомий співак Ед Ширан та герцог Сассекський говорили про проблеми, пов'язані з депресією і стресом. Відео візиту опублікував принц Гаррі на офіційній сторінці герцога і герцогині Сассекських в Instagram.

Ед Ширан зустрівся з принцом Гаррі

Знаменитості виступили із закликом до всього світу бути уважними до своїх ближніх та в разі потреби надавати допомогу своїм друзям і рідним. Співрозмовники закликали людей якнайбільше спілкуватися один з одним, а не страждати на самоті.

Крім того, напередодні зустрічі зі співаком герцог Сассекський виклав на офіційній сторінці герцога і герцогині Сассекських в Instagram короткий тизер відеоролика. На кадрах Ед Ширан дзвонить у двері житлового будинку, де в якості дзвінка лунає мелодія національного гімну "Боже, спаси королеву!". Двері йому відкриває сам принц Гаррі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Герцог Сассекський підкреслив, що що зустрітися з музикантом - все одно, що "подивитися у дзеркало". Дійсно, схожість обидвох вражає: руде волосся, ще й одяглися майже однаково – у сірий одяг.

Слід зазначити, що прийом відбувся в будинку, який належить кузині Гаррі - принцесі Євгенії, а не у Віндзорському будинку - Фрогмор-котеджі, як очікували фанати королівської родини. Принцеса Євгенія і її чоловік Джек Бруксбенк зараз проживають в котеджі на території Кенсінгтонського палацу.

Відомо, що Меган і Гаррі старанно охороняють своє приватне життя від преси.

Нагадаємо, раніше принц Гаррі по-лицарськи розібрався з недоброзичливцями Меган Маркл

Як повідомляв портал "Знай.ua", в мережі порівняли заручальні каблучки сестер Міддлтон та Алізе Тевене

Також "Знай.ua" писав, що Томас Маркл прокоментував скандал довкола опублікованого листа від доньки