На днях відбулися заручини брата герцогині Кембриджської Джеймса Міддлтона. 32-річний чоловік освідчився своїй коханій – 29-річній француженці Алізе Тевене.

Брат Кейт Міддлтон та Піппи Меттьюз-Міддлтон з нагоди заручин подарував своїй нареченій розкішну каблучку з великим сапфіром. Джеймс Міддлтон повідомив у мережі, що отримав згоду від Алізе Тевене.

Джеймс Міддлтон та Алізе Тевене

На свої заручини герцогиня Кембриджська отримала від свого чоловіка принца Вільяма каблучку з великим сапфіром, яка належала принцесі Діані. Сімейна реліквія має цікаву історію: після смерті Діани її синам запропонували обрати пам'ятну прикрасу з ювелірної скарбнички матері. І саме цю каблучку обрав принц Гаррі, молодший брат Вільяма.

Каблучка Кейт Міддлтон

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Тоді принц Вільям отримав коштовний годинник. Та у зв’язку з тим, що Вільям зібрався одружитися раніше брата - Гаррі люб'язно помінявся і віддав йому каблучку принцеси Діани. Якби не такий збіг обставин, то дорогоцінна каблучка могла б опинитися на пальці герцогині Сассекської Меган Маркл.

Каблучка Піппи Міддлтон

Молодша сестра Джеймса Міддлтона – Піппа з нагоди заручин із Джеймсом Меттьюзом отримала подарунок, безумовно вартий уваги – каблучку з діамантом в п'ять каратів, який вартує понад 260 тисяч доларів.

Нагадаємо, раніше Джеймс Міддлтон зважився зробити пропозицію своїй коханій

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кейт Міддлтон розчулила мережу проявом почуттів до принца Вільяма

Також "Знай.ua" писав, що герцог і герцогиня Кембриджські відвідають Пакистан