Брат герцогині Ккембриджской Кейт Міддлтон Джеймс одружується на 29-річної француженки Алізе Тевено. Офіційна заява від пари очікують з дня на день.

На заручини Джеймс подарував своїй коханій каблучку з сапфіром. Уважні фанати помітили, що схоже кільце з сапфіром подарував принц Вільям та Кейт, коли робив їй пропозицію руки і серця.

Шанувальники не могли не відзначити неймовірну схожість коштовностей. Відомо, що Джеймс зробив пропозицію своїй обраниці, фінансовому експерту в Озерному краю. Відповідну публікацію з пейзажного місця брат Кейт опублікував в соціальній мережі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

На фото він стоїть в обнімку з Алізе, на руці якої блищить сапфірове кільце. Воно дуже схоже на неймовірне кільце з діамантами і 18-кратним сапфіром, яке принц Вільям вручив Кейт під час заручин у 2010 році. Раніше воно належало його матері принцесі Діані.

На відміну від кільця герцогині Кембриджської, прикраса Алізе має квадратну форму, але також оточене кількома діамантами.

Нагадаємо, брат Кейт Міддлтон похвалився коханої у купальнику.

Як повідомляв Знай. ua, королівська сім'я відгуляє ще одне весілля, Міддлтон в передчутті.

Також Знай. ua писав, що Кейт Міддлтон і принц Вільям відправляються з усією родиною в райський відпустку.