Вперше за 13 років члени британської королівської родини герцог і герцогиня Кембриджські - відвідають Пакистан. За тиждень до поїздки став відомий склад групи особистих помічників пари в цьому непростому турі.

Лічені дні залишаються до нового закордонного туру членів королівської сім'ї Великобританії. З 14 по 18 жовтня Кейт Міддлтон і принц Вільям будуть знаходитися в Пакистані. Для монаршого сімейства це ризикована поїздка: в країні нестабільно, є загроза тероризму. Але тур стане "важливим дипломатичним подією для пари і ознакою їх зростаючого старшинства в королівській родині", - заявив влітку Кенсінгтонський палац.

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

Минулої п'ятниці палац опублікував офіційну программу тура, яка вийшла дуже насиченою. А сьогодні британський HELLO! з'ясував, хто ж буде супроводжувати герцога і герцогиню в Пакистані весь тиждень. Ці люди довгі місяці ретельно залагоджують всі організаційні питання поїздки, а вже на місці - налагоджують зв'язки з журналістами, фотографами, місцевими організаціями і, звичайно ж, вирішують всі форс-мажорні ситуації і інші проблеми.

І для Кейт, і для Вільяма це буде перший візит до Пакистану, але при цьому насичений: герцог і герцогиня Кембриджські відвідають столицю Ісламабад, місто Лахор, прикордонні райони на заході країни - в сумі вони проїдуть близько тисячі кілометрів. Кейт і Вільям відвідають організації, які допомагають молодому поколінню країни, зокрема, борються за якісну освіту для дівчаток.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

На прохання самих Кейт і Вільяма, програма включатиме зустрічі з якомога більшою кількістю соціальних груп: діти, молодь, члени уряду, бізнесмени, благодійники, захисники природи, відомі діячі культури та спорту. Повна версія повідомлення опубліковано на сайті британської королівської сім'ї. Цей тур буде набагато багатшим на події та виходи, ніж тур Меган Маркл і принца Гаррі. Географія останнього була обмежена через маленького Арчі. До речі, поїде в тур хтось із дітей Кейт і Вільяма, поки так і не зрозуміло. Можливо, ні - з міркувань безпеки.