Відома українська співачка, яскрава суперблондинка і просто красуня Оля Полякова жити не може без епатажу, вона обожнює привертати увагу публіки. Це вона успішно робить у своєму Instagram, і в цей раз публікація зірки стосується саме соцмережі. Як виявилося, співачка вирішила похвалитися, що у неї вже два мільйони підписників.

Для цього Оля опублікувала гаряче фото, на якому з'явилася в пікантному білому боді, яке підкреслило її ідеальні ніжки і струнку фігуру. Полякова тримає в руках в'язку повітряних кульок-цифр, які символізують 2 мільйони. У підписі до фото співачка написала: "Вас тепер тут так багато – цілих 2 МІЛЬЙОНИ. Уявляєте? Ви надихаєте мене бути ще кращою. Спасибі, що зі мною! Люблю".

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.ua" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.