Анастасія Заворотнюк, хвора на рак головного мозку і знаходиться на лікуванні у Москві, як передають російські ЗМІ. Тема захворювання актриси є однією з найгостріших в останній місяць і турбує безліч людей.

В ЗМІ регулярно з'являються тривожні заголовки про те, як зараз почуває себе Заворотнюк, і що відбувається з її здоров'ям.

Ганна Заворотнюк, дочка актриси, заявила, що втомилася від брехливої інформації, яку поширюють російські ЗМІ. Вона сказала, що сім'я Заворотнюк не дає ніяких коментарів пресі, тому що не хоче "хайповати" на здоров'ї актриси.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Пост, який опублікувала донька Заворотнюк в Instagram, вже видалений, проте залишився скріншот, на якому Ганна відповідає одній з користувачів мережі. Дочка Заворотнюк зазначає, що: "Ми хочемо спокійного і щасливого життя моєї мами, решта не важливо".

Нагадаємо, раніше Заворотнюк ополчилася на журналістів, і вперше з моменту хвороби звернулася до людей: "Все це брехня".

Також Знай.uа писав, що онкохвора Анастасія Заворотнюк на межі життя і смерті, лікарі опустили руки: "Максимум три дні".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що відома співачка терміново звернулася до світу через Заворотнюк: "Моліться!".