Зірка студії “Квартал 95” Степан Казанін поділився подробицями про майбутній концерт гумористів. Вже 15 жовтня у Палаці “Україна” відбудеться концерт-запис першого в осінньому сезоні “Вечірнього Кварталу”, на якому очікується особливо важливий гість.

Як повідомив Степан Знай.uа, є ймовірність, що шоу відвідає Володимир Зеленський.

“Ходять чутки, що буде президент на концерті і, відповідно, буде кілька номерів про нього, але не весь концерт”, - зізнався Казанін.

Селфі від Степана Казаніна

Степан не став розкривати всієї інтриги вечора, але зазначив, що пародіювати президента буде Юра Великий, а Олену Зеленську зіграє Олена Кравець. Це будуть абсолютно нові номери.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Лєна в образі першої леді та Юра в образі президента

За словами гумориста, у новій програмі буде багато жартів про політику і нових депутатів. Покажуть музичний номер про Жана Беленюка, який осоромився на одному із засідань Верховної Ради. Крім цього, не обійдуть стороною і інцидент з Іллею Кивою в парламенті.

“Ми ж нічого не вигадуємо, - додав Казанін. - Що сталося в світі - за це чіпляємося... Ну заснула людина в Раді. З ким не буває? Я ж кажу, нам далеко ходити не треба. Що побачили, то й заспівали”.

Готуються пародії і на інших депутатів "Слуги народу". У “Кварталі” запевняють, що ніяких поблажок президенту не буде - тільки гострі та кумедні жарти!

Вова Мартинець і Юра Ткач - нові зірки Кварталу 95

Першу частину концерту покажуть в ефірі “1+1” вже 19 жовтня. Зазначимо, що 16 жовтня “Вечірній Квартал” знову вийде на сцену Палацу “Україна”, але вже на біс!

Нагадаємо, раніше Юрій Великий відверто розповів Знай.uа про повернення в "Квартал 95" та пародії на главу держави. В Одесі на великому концерті Нового "Вечірнього Кварталу" глядачі першими побачили його пародії.

Також Міка Фаталов з "Кварталу 95" поділився зі Знай.uа подробицями про зміни після того, як їх колектив покинув Володимир Зеленський.

А Олена Кравець ексклюзивно розповіла про свою участь у шоу “Танці з зірками”, спілкування з Зеленським і секрети старшої дочки.