Організатор поїздки актриси Анастасії Заворотнюк у Вірменію, Ізабелла Пірозі, розповіла, як провела час із зіркою навесні. Пізніше стало відомо, що зірка "Моєї прекрасної няні" поїхала туди зробити біопсію.

Однак Пірозі зазначила, що й запідозрити не могла у Заворотнюк хворобу, адже та була у відмінному настрої. До того ж, вони провели в Єревані цілий день на ногах.

Так, Заворотнюк прилетіла вночі і після цілого дня на ногах полетіла назад додому наступної ночі.

Також Пірозі повідомила, що в Анастасії був прекрасний апетит і вона навіть випила вина. До того ж Заворотнюк ні на що не скаржилася.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Організатор згадує, що компанія багато сміялася і розмовляла про дітей, чоловіків, Єреван та місцеву кухню. Вона не бачила, як Заворотнюк приймає якісь медикаменти і зазначила, що якщо б вона їх брала, то відмовилася б від вина.

Пізніше з'ясувалося, що актриса навесні робила біопсію, звідки і з'явився дивний шрам на шиї. Зокрема, при огляді фото слід на шкірі дуже помітний під час відкриття ювелірного салону в Єревані.

Нагадаємо, онкохвора Анастасія Заворотнюк на межі життя і смерті, лікарі опустили руки.

Як повідомляв Знай.ua, дочка онкохворої Заворотнюк звернулася з заявою до журналістів.

Також Знай.ua писав, що на сторінці онкохворої Заворотнюк несподівано почали з'являтися фото.