Актор Данило Бєлих, який зіграв Максима Ковальова з серіалі "Свати", розповів, коли продовжаться зйомки 7 сезону телешоу.

"Продовження серіалу обов'язково буде. Тільки називатися він буде "Зовиця". Ну як там йде в нас: тесть, сват і зовиця", - заявив він в ефірі одного з російських ток-шоу.

Як відомо, Ковальов зіграв сина персонажів Людмили Артем'євої і Анатолія Васильєва. За сюжетом він виходець з інтелігентної сім'ї, а його дружина, яку зіграла Інна Корольова, виросла в селі. Ведучий задав Максиму питання, яке хвилює багатьох глядачів - чому ж він так жодного разу і не поцілував екранну дружину.

"Нас з нею багато що пов'язує. Вчилися колись у одному училищі. Розумієте, вдома у мене є своя жінка. Після зйомок чекає на мене. Іскра між нами з Інною була настільки потужна. Ну розумієте. Це вже еротика. Занадто велика пристрасть у нас була", - заявив актор, заінтригувавши цим всіх гостей студії.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, головний актор пішов зі "Сватів", Добронравов у нестямі.

Як повідомляв портал Знай.uа, серіал "Свати" припинив своє існування.

Також портал Знай.ua писав, красуня з серіалу "Школа" розповіла про пережите в дитинстві.