У середу, 16 жовтня, вранці, о 9:30, в ексклюзивному інтерв'ю журналістам проекту "Життя відомих людей" на популярному українському телеканалі "1+1" прима-балерина, а також суворий суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар повідає глядачам історію, як ледь не загинула в страшній аварії.

Так, ще на самому старті своєї зоряної кар'єри вона потрапила у ДТП, яке могло назавжди перекреслити її яскраве майбутнє. Балерина вперше зважилася розповісти про цю трагедію журналістам "ЖВЛ".

"Лобове зіткнення сталося біля оперного театру. Я не була пристебнута і отримала струс мозку", - розповідає знаменитість.

Потім Катерини утворилася велика гематома на голові, і їй знадобилося цілих півроку для складною і виснажливою реабілітації.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Цілий місяць закриті штори. Читати, дивитися телевізор не можна, а коли я дивилася на себе в дзеркало - то сама себе не впізнавала", - згадує Кухар.

На щастя, вона не звикла здавати і незабаром знову повернулася на велику сцену.

Однак повне інтерв'ю із зіркою можна буде подивитися на телеканалі "1+1" у середу вранці.

Слід зазначити, що "ЖВЛ" показує ексклюзивні інтерв'ю, а також життєві історії відомих людей. Проект виходить з понеділка по п'ятницю.

Нагадаємо, що Катерина Кухар показала в мережі незвичайне фото зі своїм чоловіком.

Як повідомляв портал Знай.иа Катерина Кухар і Потап прокачали паркет "Танців з зірками".

Також портал Знай.иа писав, що Катерина Кухар ледь не стала жертвою циган поруч з будівлею Національної опери України.