Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість позувала у відвертих концертних костюмах, виставивши декілька кадрів зі свого шоу "Діва". Так. артистка приміряла облягаючі напівпрозорі сукні з глибоким декольте, засвітивши груди і тонку талію.

"#шоудива#длявас #слюбовью", - лаконічно підписала Лорак. Фолловери не пройшли повз: "Кому продати душу за таку фігуру😂", "Вам завжди спекотно ?😅", "ВАУУУУ ЯКА ЖІНКА 😻💥😍😂😂😂😂", "Неймовірна красуня. БОГИНЯ! 😍", "Шикарна 🔥", "Чудова😍👍", "Діва😍❤️❤️", "Сексуальна", "Красуня Кароліна❤️!!!".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.