На сьогоднішній день, відома 22-річна американська модель Сара Макденіел з гетерохромией вважається еталоном краси і, звичайно ж, жіночності. Велику популярність молода дівчина отримала ще в 2016 році. Тоді вона знялася у фотосесії для першої "необнаженной" обкладинки чоловічого журналу Playboy.

Після цього за юною моделлю закріпилася слава "найскромнішої сексуальної моделі за всю історію сучасної моди". Трохи нижче можна буде побачити, як веде свій аккаунт у соціальній мережі Instagram дівчина з гетерохромией.

Слід також зазначити, що праве око цього милого створення жовто-коричневого кольору, а лівий - блакитного.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що скандальна дніпровська модель Ася Мінюкова оголилася на незаконної заправці АЗС в Одеській області.

Як повідомляв портал Знай.ua, Аліна Якупова - звичайна 6-річна дівчинка. Однак у свої шість вона вже отримала титул найкрасивішої дівчинки в світі.

Також портал Знай.ua писав, що учасниця з модельного реаліті-шоу "Топ-модель по-українськи" Мальвіна Чукли пішла з проекту за власним бажанням два тижні тому. Це сталося тому, що в родині дівчини сталося горе – у неї помер батько.