Варто нагадати нашим читачам, що інформація про те, що у відомої російської акторки виявили рак головного мозку останньої стадії, не сходять зі сторінок вже кілька місяців. Цю інформацію, спочатку сприймали, як припущення і плітки, однак, пізніше, той факт, що акторка дійсно хвора, почали підтверджувати медики.

За інформацією лікарів, кількість онкологічних захворювань зростає з кожним роком, і від цього не застраховані навіть заможні та відомі люди. Тим не менш, серед українських і російських зірок є люди, які змогли перемогти смерть.

Яніна Соколова
Яніна Соколова

Яніна Соколова

Популярна українська ведуча Яніна Соколова заявила, що була хвора на рак і перемогла його. Тепер вона засновує мультимедійний проект: "Я, Ніна", щоб допомагати іншим хворим.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Олександр Буйнов

Олександр Буйнов

Співак переніс серйозну операцію і пройшов курс лікування від раку передміхурової залози. Сьогодні він почувається набагато краще, але на той момент пережити страшний діагноз і впоратися з ним йому допомогли рідні та близькі люди.

Еммануїл Віторган

Еммануїл Віторган

Талановитий і улюблений багатьма актор втратив близьких друзів саме через онкологічні захворювання: від раку помер актор Олександр Абдуллов і Алла Балтер. Сам Віторган не знав про наявність такої хвороби, так як йому не стали говорити страшний діагноз. Він дізнався про це тільки після операції, після якої добре одужав.

Лайма Вайкуле
Лайма Вайкуле

Лайма Вайкуле

Співачці поставили діагноз рак грудей, і це стало переломним моментом у її житті. Поруч був коханий чоловік, який підтримав її під час лікування. Як зізнається сама співачка, хвороба стала для неї справжнім випробуванням, але впоратися з усіма труднощами допомогли близькі друзі і сім'я.

Микита Джигурда

Микита Джигурда

"Пухлина була розміром з куряче яйце між хребтом і куприком. Мені говорили, що треба буде робити операцію кожні два роки, тому що кистовую пухлину неможливо вирізати цілком", - розповідав Джигурда.

Джигурда вирішив спробувати вилікуватися за допомогою голодування. Лікарі не вірили в цей спосіб, але лікування вдалося.

Нагадаємо, Дніпро накрила жахлива епідемія, під загрозою — кожен: як не заразитися.

Як повідомляв Знай.uа в Україні збільшать штрафи для батьків школярів: за що і на скільки можуть покарати.

Знай.uа писав, за Петросяна візьмуться українські екстрасенси: в містичній історії нарешті з'явилася чітка зачіпка.