Новини про онкохвору зірку серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк уже кілька тижнів знаходяться в центрі уваги громадськості. Навколо її хвороби з'явилося безліч чуток і фанати навіть почали сумніватися, що дана інформація лише фейк, як у випадку з отруєнням Барі Алібасова.

На днях близькі Анастасії Заворотнюк нарешті порушили мовчання і спростували дані про тяжкий стан здоров'я знаменитості.

"Вона не перебувала в комі, ніколи не була підключена до апарату штучної вентиляції легенів, не впадала в стан сопору, втрати пам'яті, зміненої свідомості, паралічу або повної атрофії м'язів. Все це вигадки!", - написали вони.

Однак коментатори припустили, що все не так просто і запідозрили щось недобре.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Мабуть, рідні чекають, поки не пройдуть сліди від ліпосакції", "Можливо, у Заворотнюк невдала пластика, ось і ховають її, як Гурченко у свій час, у якої очі після підтяжки не закривалися", "Схоже на розігране заради рейтингів шоу", "Дивно, що ніде не з'явилися знімки її хворої, хоча ту ж розжирілу Фріске показували", – припускають прихильники.

Нагадаємо, відомий маг пролив світло на таємницю Заворотнюк.

Як повідомляв Знай. ua, відомий росіянин ошелешив заявою про онкохворий Заворотнюк.

Також Знай. ua писав, що як перемогли онкологію Соколова, Вайкуле, Джигурда і Буйнов.