Популярний співак, "король" російської поп-сцени Філіп Кіркоров частенько радує фанатів новими публікаціями у Instagram. Нещодавно артист явно вирішив згадати минуле, репостнувши в Сторіс кілька колажів і яскравих кадрів з фан-сторінок. Так, знаменитість з'являвся на публіці в різних, часом дуже забавних образах: від спокусника з волохатими грудьми у прозорій сорочці до кучерявої копії Валерія Леонтьєва.

Варто відзначити, що Кіркоров воістину обожнює епатувати публіку. Тільки лінивий не чув про його скандали з журналістками, гучне розлучення з Аллою Пугачовою, загадкове народження двійнят Алли-Вікторії і Мартіна-Христина і численних романах, які йому приписувала преса, причому як з жінками, так навіть і з чоловіками.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще