У дев'ятому сезоні романтичного реаліті-шоу "Холостяк" обраницею головного героя Микити Добриніна стала 21-річна Даша Квіткова. Як виявилося, парочка почала зустрічатися ще до кінця зйомок проекту, а по його завершенні вони відразу стали жити разом. Даша не приховує своїх почуттів до Микити, і часто радує публіку в Instagram новими фото з ним.

Але цього разу дівчина вирішила похвалитися шанувальникам, що купила собі машину. Для цього Квіткова опублікувала у соцмережі знімки з чорним легковиком, біля якої крутиться на камеру. У підписі до фото Даша заявила, що сама заробила на цей автомобіль. "Привіт. Мене звати Даша. Мені 21 рік і сьогодні я купила собі машину. Без чиєї-небудь матеріальної допомоги. Встала, заробила і купила", - розповіла вона.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.