У Китаї скасували вихід на екрани фільму Квентіна Тарантіно "Одного разу в Голівуді" за тиждень до прем'єри.

Цю інформацію повідомляє The Hollywood Reporter.

За словами джерела видання, це сталося через скаргу доньки Брюса Лі китайській владі. Вона звернулася до Китайського національного органу та закликала звернути увагу на сцени з її батьком, а саме - на образ у якому постає Брюс Лі в роботі Тарантіно.

Кадр із фільму Одного разу в Голівуді

Видання пише, що доньці актора не сподобався епізод, у якому герой Бреда Пітта вступає у двобій з зухвалим Лі. Дату прем'єри "Одного разу в Голівуді" пренесли на невизначений термін.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Джерела повідомили, що стрічку можуть показати, якщо режисер погодиться вирізати епізод з Брюсом Лі.

Кадр із фільму Одного разу в Голівуді

Нагадаємо, що відомий голлівудський актор Бред Пітт знявся в гарячій фотосесії для культового чоловічого глянцю GQ, позуючи в різних образах з 90-х. Так, 55-річний секс-символ позував у стильних сонцезахисних окулярах і з зализаними назад волоссям, граючи в теніс, відпочиваючи біля басейну і сидячи на мотоциклі. Також артист дав інтерв'ю виданню.

Як повідомляв портал "Знай.uа", папараці сфотографували Джолі, що гуляла по Лос-Анджелесу в пікантному вбранні.

Також Знай.uа" писав, Ді Капріо, Тарантіно і Пітт не поділили красуню Роббі.