Популярна українська співачка Настя Каменських розповіла, що її чоловік, відомий репер та продюсер Потап обожнює поспати, і за своїм типом відноситься до сов, проте заради неї змінив свої звички.

Зірка розповіла, як перевиховувала Потапа в інтерв'ю Каті Осадчій для програми "Світське життя".

За словами Каменських, завдяки ній Потап навчився раніше лягати спати. Настя зізналася, що вона жайворонок і обожнює прокидатися о п’ятій ранку.

"Нещодавно ми зайшли в спальню о 8 годині вечора і він каже: “Що ти зі мною зробила? Я був нормальний хлопець. Тепер я заходжу до спальні і для мене це нормально — о 8 вечора я вже хочу спати". розповідає Каменських

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Співачка розповіла Осадчій, що вони з Потапом майже щоранку бігають в ботсаду імені Гришка, а перехожі, не соромлячись, фоторафують їх під час бігу. Каменських зазначила, що їх з чоловіком це не ображає, адже таким чином, вони несуть спорт в маси.

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.ua" писав, що Потап показав супер стильний весняний лук.