Обраницею холостяка у дев'ятому сезоні однойменного реаліті-шоу Микити Добриніна стала 21-річна Даша Квіткова. Дівчина активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими фото і відео зі свого життя з коханим. І цей раз не став винятком – красуня показала результати пікантної фотосесії з Риму, куди вона нещодавно їздила.

Так, на кількох знімках, які опублікувала Даша, вона позує в напівтемряві в чорному вбранні. На одному з фото дівчина розкрила свій піджак і продемонструвала білизну, ідеальну фігуру і плоский живіт. Її грайливі кучері розпущені, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Квіткова запропонувала фанатам написати їх улюблені цитати, а ті не розгубилися, і взялися писати коментарі.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.