Донька скандального екснардепа від "Опозиційного блоку" Михайла Добкіна 26-річна Алла часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. Дівчина нещодавно народила сина, вона займається моделлінгом, благодійністю, а також має власну картинну галерею.

Нещодавно у соцмережі Алла Добкіна опублікувала кілька фото, на яких з'явилася в незвичайному образі і ненароком похвалилася новеньким iPhone 11. Так, перед камерою модель позує в чорному шкіряному вбранні – брюках і накидці, під якою темний топ. Волосся дівчини зібране у кокетливу зачіску, а на її обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото Алла написала: "Ви такі хитрі у мене. Фото зберігаєте, а серденько мені не залишаєте. Мало любові від вас… мало". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію дівчини.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новоржденного малюка.