Популярна українська співачка і учасниця дуету "НеАнгели" Слава Камінська нещодавно розлучилася з чоловіком, а днями вперше в програмі "Світське життя" прокоментувала цю подію у своєму житті. Так, за словами зірки, вона й сама досі не знає, чому чоловік подав на розлучення, а ще натякнула, що у нього може хтось бути.

Слава після розлучення стала все частіше публікувати у своєму Instagram відверті фото в яскравих нарядах. Так і цього разу зірка показала в мережі цікаве фото, на якому позує разом з подругою. Як видно, на зустріч Камінська прийшла в довгій вишневій сукні з цікавими рукавами і дуже глибоким декольте. Цей наряд доповнено чорним поясом-корсетом, також видно, що під сукнею немає білизни. Шанувальники в захваті від нового образу красуні і засипають її компліментами.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.