Популярна українська телеведуча, блогерка і молода матуся Регіна Тодоренко часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. І цей раз не став винятком – зірка показала яскравий кадр, на якому позує в компанії російського пропагандиста Андрія Малахова. Схоже, телеведучі разом брали участь в якомусь проекті.

Так, на фото Регіна з'явилася у грайливому образі, на ній біла блузка з чорним бантиком, поверх якої вона накинула рожевий піджак. Волосся зірки зібране на маківці у хвостик і спадає на плечі кучерявими пасмами, а на її обличчі легкий макіяж. Як видно, і Тодоренко, і Малахов кривляються на камеру. У підписі до фото Регіна розповів про те, як хвилюється перед кожним виступом.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.