Екс-президента США Барака Обаму сфотографували в Нью-Йорку перед обідом з голлівудською зіркою Робертом Де Ніро. Як відомо, Де Ніро - ярий противник Трампа. Судячи з усього, чоловіки обговорили подальшу співпрацю.

Роберт Де Ніро активно підтримував Обаму під час передвиборної кампанії у 2008 році. Він не раз заявял, що Трамп не повинен ставати президентом, а у 2018 році на врученні премії "Тоні" виступив з заявою: "Я скажу одне. Н*хуй Трампа".

У минулому році Обама разом з дружиною Мішель підписав угоду з стрімінговим сервісом Netflix на виробництво контенту. Вони збираються випускати документальні фільми та серіали.

Перший документальний фільм Мішель і Барака Обами про Netflix, знятий у рамках угоди з Netflix, був випущений 21 серпня цього року.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Робота під назвою "Американська фабрика" описує страждання працівників на фабриці Середньому Заході, відкритої китайськими босами. Вона піддає різкій критиці Трампа, який обіцяв відродити виробництва в США, але, на думку подружжя Обама, не здатний тримати в узді глобальні проекти.

Нагадаємо, Трамп жорстко взявся за Крим, постраждав не Путін, а Обама.

Як повідомляв портал Знай.uа, у мережу злили меню Зеленського, Меркель, Трампа та інших лідерів.

Також портал Знай.ua писав, екс-радника Обами кинуть за ґрати за співпрацю з Януковичем.