Колишня перша леді США та її чоловік екс-президент Барак Обама вирішили зайнятися благодійною кіноіндустрією. Подружжя почало співпрацювати з кінокомпанією Netflix і будуть створювати корисні історії, розповіді та проекти, які надихали б людей на нові звершення.

Не так давно Мішель Обама представила власну книгу "Становлення" (Becoming), яка стала лідером продаж. Мішель відвідала кілька міст, у яких презентувала автобіографію. А тепер разом зі своїм чоловіком Бараком повідомили про запуск особливих проектів разом із стримінговим сервісом Netflix.

Одне з найзнаменитіших президентських подружжів світу взялися за зйомки фільмів та серіалів. Пара створила компанію Higher Ground Productions, яка займеться виробництвом контенту. Офіційно вони затвердили вже сім проектів, які готуються до запуску уже найближчим часом.

Колишній президент США Барак Обама розповів про своє рішення в інтерв'ю New York Times. Він зізнався, що знайомство з людьми з різних верств суспільства – це одна з найпростіших радощів у його житті.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Тому Мішель і я дуже раді, що будемо співпрацювати з Netflix. Ми хочемо бути кураторами для талановитих, наснажливих і творчих голосів, які здатні сприяти більшому співчуттю та розумінню між народами, а також допомагати їм ділитися своїми історіями з усім світом",– заявив Барак Обама.

Проекти Мішель і Барака Обама будуть піднімати теми раси, верств суспільства, демократії, а також прав громадян. Ці тему будуть втілюватися в художніх фільмах, документальних стрічках та епізодах серіалів.

Однак Барак та Мішель Обама мають намір уникати політичних питань. Як вони пояснили, щоб не розпалювати напруженості та конфліктів.

Мішель та Барака Обами переконані, що у їхніх проектах зможуть знайти для себе щось корисне і цікаве люди різного віку та інтересів.

Нагадаємо, Барак і Мішель Обама розповіли про свої музичні вподобання.

Як повідомляв портал Знай.ua, Колишній президент США Барак Обама веде переговори з компаній Netflix про створення власного шоу

Також Знай.ua писав, дружина колишнього президента США Мішель Обама вперше показала рідкісне сімейне фото з їхнього весілля в 1992 році.