На сторінці студії "Квартал 95" в соцмережі Instagram опублікували нове відео, яке виявилося трейлером нового серіалу. Відомо, що серіал отримав назву "Папік", а головну роль у ньому зіграв харизматичний український актор Станіслав Боклан.

У ролику видно, що головний герой мучиться і стрімко старіє, в якийсь момент життєві проблеми штовхають його у петлю. Але на щастя, щось пішло не так, і старий вирішив змінити своє життя. А почав він з зовнішнього вигляду – привів до ладу зачіску і бороду, а також змінив стиль. Потім видно, що герой Боклана відправляється у нічний клуб, де чіпляє молоду дівчину, видаючи себе за "папіка". Шанувальники в захваті від цього ролика і вже з нетерпінням чекають серіал, який виходитиме на "1+1".

Нагадаємо, зірка "Кварталу" розбурхала фантазію шанувальників відвертими фото з відпочинку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка Кварталу 95 здалася в крихітному купальнику.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Квартал 95" показала всі принади на відпочинку.