Війна на Донбасі стала звичною для громадян України, але її необхідно зупинити і вберегти життя людей, навіть якщо для цього доведеться вести "переговори з тими, з ким неможливо".

Про це зазначив народний артист України Станіслав Боклан під час інтерв'ю журналістці Яніні Соколової в програмі "Рандеву".

Більше того у ході розмови Боклан відзначив, що все більше йому здається, що війна в Україні дуже вигідна окремим особам, які навчились заробляти на цьому та не надто поспішають приймати рішення, які б її завершили.

"Я думаю, нас усіх сильно обдурили. Комусь дуже вигідна війна. Я багато чую, але мені настільки болить це питання, шкода людей, які там зараз, вони гинуть, ризикують кожен день. Стільки брехні, всього намішано. Вся страшна історія війни в тому, що люди, які їх затівають, знають один одного особисто. А ті, хто воює, не знають один одного. Страшно взагалі через те, що я звик, що десь стріляють. Ми всі звикли ... " - сказав він.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Крім того Боклан відзначив, що керівництво України повинно використати всі наявні методи та способи щоб владнати ситуацію на Донбасі. При цьому Боклан впевнений, що в майбутньому на Донбасі обов'язково буде відновлений мир.

"Я думаю, що треба йти домовлятися з тими, з ким неможливо домовлятися. Ми ж не в кімнаті замкнутої сидимо. Є світ, може ми не так стукаємо в світ, не так з ним розмовляємо. А світу від нас щось треба, а ми не згодні. і живемо в замкнутому колі, і страшно ... Путін сволота і нічого з цим не зробиш. Але все буде добре", - додав артист.

Разом з тим варто відзначити, що народний артист Станіслав Боклан по праву вважається одним із найбільш яскравих персонажів у серіалі "Слуга народу". Саме йому дісталася суперечлива роль – помічника президента Голобородька (його зіграв Зеленський).

Посада прем'єра на екрані давалася йому просто і невимушено, навіть після арешту СБУ за сценарієм він поводився у властивій тільки таким людям манері – не втрачав почуття гумору, іронізував, знімаючи електронний браслет.

"Ви знаєте, мені завжди щастило із друзями. У мене вони чесні, справедливі, нормальні люди. І один з них – Володя Зеленський. І мені дуже неприємно, що мого друга ображають. Ображають тихцем, нібито ховаючись за іменами. Панове, спробуйте ображати на відстані витягнутої руки. Спробуйте, може вам тоді хтось дасть у пику за це", - прокоментував актор.

Нагадаємо, Зеленський знімає нового "Слугу народу" у в'язниці.

Як повідомляв "Знай.ua", Квартал 95 злив дивне фото відомого гумориста.

Також "Знай.ua" писав, про творчий шлях знаменитого Станіслава Боклана.

Актор Станіслав Боклан | Рандеву