Студія "Квартал 95" опублікувала фото з відпочинку популярного гумориста та актора Валерія Жидкова у Facebook.

Квартал 95
Квартал 95

Судячи з фото, актор відпочиває на повну після напруженої роботи у численних проектах.

"Коли треба повертатися на роботу після новорічних свят, а тобі дуже не хочеться. Ви як, вже втягнулися? Валера поки не зовсім)", - йдеться в підписі до знімка.

Когда надо возвращаться на работу после новогодних праздников, а тебе очень не хочется. Вы как, уже втянулись? Валера пока не совсем)

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще
Geplaatst door Студия "Квартал 95" op Dinsdag 15 januari 2019

Підписники привітали кварталівців із святами у відповідь на фото.

"95 квартал з Різдвяними святами", "З 2-го числа вже .. втягнулися", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, не так давно представництво у Житомирі партії автора та актора Студії "Квартал 95", кандидата у президенти України Володимира Зеленського заявило про провокації, згодом оприлюднили дані про проведення обшуків.

Звідки стільки уваги до його команди, можна тільки припускати. Тож вирішили розібратися, хто насправді входить до неї та які настрої електорату.

За оцінками експертів, електорат Зеленського – це здебільшого люди у віці від 18 до 30 років. Вони складають до 40% прихильників артиста, говорить один зі співрозмовників у його штабі. Географічно вони здебільшого зосереджені в містах із населенням від 20 до 100 тисяч осіб і в селах на півдні та сході країни, додає джерело.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Як повідомляв раніше Знай.ua, новоспечений політик Володимир Зеленський оприлюднив перший "ескіз" своєї передвиборчої програми.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Гуморист відкрито зізнався, що повноцінного плану у нього та його команди поки що немає, і звернувся з проханням до прихильників порадити йому, що потрібно змінити у державі в першу чергу.

Також Знай.ua писав про те, що студія "Квартал 95" приготувала яскраве та гумористичне відеопривітання для народного артиста України Станіслава Боклана, який у неділю, 13 січня, відсвяткував День народження.