На відомого російського репера Pabl.A напали, коли той перебував за кермом власного авто. Як повідомляє місцеве ЗМІ Starhit, машину артиста лейблу Black Star обстріляли з травматичного пістолета. В автомобілі репер знаходився разом з дівчиною. У результаті інциденту ніхто не постраждав.

Pabl.A звернувся у поліцію з відповідною заявою, правоохоронні органи займуться розслідуванням. Сам репер стверджує, що не бачив нападників, які розстріляли бічне скло машини.

Це не перший подібний інцидент, в який потрапляє Pabl.A. П'ять років тому він позбувся обох ніг у результаті ДТП, і тепер змушений використовувати протези.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, відомий російський репер, засновник лейблу Black Star Тіматі став батьком вдруге.

Як повідомляв портал Знай.uа, вийшов трейлер документального фільму "З закритими очима" про Децла, а самого прем'єра фільму запланована на 7 листопада.

Також портал Знай.ua писав, GUF (Олексій Долматов), популярний російський репер, потрапив у центр скандалу після того, як він розповів в інтерв'ю, яким жінкам він надає перевагу.